Zbierka pre deti bola úspešná, vyzbierali sa tri plné autá a jedna dodávka


Foto: Zbierka pre deti bola úspešná, vyzbierali sa tri plné autá a jedna dodávka
Galéria: 7 fotiek
Foto: Tina Majtánová

Pred niekoľkými týždňami sme informovali o zbierke, ktorú sa pre detičky v krízovom centre Lúč rozhodla zorganizovať mladá Žilinčanka. Zbierka nebola finančná, zbieralo sa oblečenie, hračky, knižky a podobné predmety, ktoré urobili deťom radosť. Ako uviedla organizátorka Tina, spolu sa podarilo vyzbierať tri plné autá a jednu dodávku.



Celkovo trvala zbierka dva týždne, odovzdávanie prebehlo 20.12.2015 priamo v detskom centre Lúč, kde sa momentálne nachádza 28 detí, niektoré spolu aj s ich matkami. “Zbierka prebehla úžasne, veľmi sa teším, že sme detičkám urobili takú radosť. Mali sme pre nich pripravené aj divadlo, ktorému sa neskutočne potešili, ďalej sme prichystali medovníčky, mufiny a iné sladkosti,” opisuje odovzdávanie vyzbieraných predmetov deťom Tina.

Ochotných darcov bolo naozaj mnoho

“Ten pocit šťastia, ktorý som pri odovzdávaní mala, sa nedá ničím opísať. Celé úsilie stálo za to, aj keď to už ku koncu bolo tak vyčerpávajúce, že som na niektoré správy nestihla odpísať, čím sa všetkým, ktorých sa to týka, veľmi ospravedlňujem. Chcem poďakovať každému jednému, ktorý akoukoľvek formou pomohol. Tiež p. Dolinayovej za priestor, ktorý nám v budove Drevicom poskytla zadarmo, divadlu Príbeh a Jankovi Šulekovi, Žilinaku a Žilinskému Večerníku za články, ktoré uverejnili a tým sa ľudia o zbierke dozvedeli,” dopĺňa spokojná organizátorka.

“Spolu sme to zvládli a patrí vám obrovské ĎAKUJEM!. Som veľmi hrdá na to, že sa našlo toľko ľudí, ktorí pomohli,” uzatvorila Tina úspešnú akciu.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu