Zdravotná starostlivosť bude dostupná aj počas sviatkov, pozrite si rozpis


Foto: Zdravotná starostlivosť bude dostupná aj počas sviatkov, pozrite si rozpis Foto: ilustračné / zilinskoonline.sk

Aj počas blížiacich sa vianočných sviatkov bude pre pacientov zabezpečené poskytovanie zdravotnej starostlivosti prostredníctvom lekárskych služieb prvej pomoci (LSPP). Pohotovosť pre deti a dospelých bude aj cez sviatky a víkendy k dispozícii nepretržite a počas pracovných dní od 15.30 h. do 7.00 h.

V každom regióne zabezpečia lekári aj zubno-lekársku službu rovnako v pracovných dňoch od 15.30 h. do 7.00 h. a cez víkendy a sviatky vždy v doobedňajších hodinách od 8.00 h. do 14.00 h.

Ako informovala riaditeľka odboru zdravotníctva ŽSK Anna Majbíková, výnimkou je len LSPP pre dospelých v okrese Žilina, ktorá počas 31. decembra 2015 a 1. januára 2016 poskytne nepretržitú 24-hodinovú starostlivosť pre pacientov tohto okresu.

Pohotovostnú službu zabezpečujú počas vianočných sviatkov aj lekárne podľa schváleného rozpisu. Všetky typy pohotovostných služieb spolu s ordinačnými hodinami a telefonickým kontaktom sú podľa okresov prehľadne zoradené a zverejnené na webovej stránke ŽSK http://www.regionzilina.sk/sk/samosprava/urad-zsk/odbor-zdravotnictva/lekarska-sluzba- prvej-pomoci/rozpis-sluzieb-lekarskej-sluzby-prvej-pomoci/.

Rozpis pohotovostných služieb lekární je k dispozícii na webovej stránke https://www.e-vuc.sk/zsk/zdravotnictvo/lekarenska-pohotovost.html?page_id=40490.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu