V Liptovskej Mare plávalo telo muža. Ide o majiteľa vecí, ktoré sa našli pred týždňom?


Foto: V Liptovskej Mare plávalo telo muža. Ide o majiteľa vecí, ktoré sa našli pred týždňom? Foto: Ilustračné foto/KR PZ ZA

Rybári našli v Liptovskej Mare telo muža bez známok života. Je možné, že práve jemu patrili osobné veci, ktoré boli na brehu objavené ešte vo štvrtok 2. mája. Informáciu priniesla televízia JOJ.

Minulý týždeň sme informovali o zásahu hasičov, ktorí niekoľko hodín prehľadávali vodné dielo na Liptove. Na brehu v Sielnickej zátoke totiž ležali predmety a oblečenie, ktoré vzbudili podozrenie, že by sa niekto mohol nachádzať vo vode. Keďže však polícia neevidovala žiadne hlásenie o nezvestných z tejto oblasti, pátranie bolo čoskoro ukončené.


V stredu 8. mája si rybári všimli pod hladinou mŕtve telo, ktoré plávalo v blízkosti obľúbeného kostolíka. Na miesto preto opäť zamierili hasiči, ktorí ho z vody vytiahli. Podľa riadiaceho dôstojníka hasičov z Liptovského Mikuláša sa zosnulý muž nachádzal asi 15 metrov od brehu, v trojmetrovej hĺbke.

Po vytiahnutí z vody ho pomocou motorového člna prepravili na breh, kde ho odovzdali polícii. Obhliadajúci lekár predbežne vylúčil, že by smrť muža zavinil niekto cudzí. Nariadená bola aj pitva. Totožnosť muža je zatiaľ neznáma.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu