Nebezpečný výtlk na zjazde z Estakády po mesiacoch opravili. Tesne za ním sú ďalšie poškodenia


Foto: Nebezpečný výtlk na zjazde z Estakády po mesiacoch opravili. Tesne za ním sú ďalšie poškodenia

V pondelok 29. apríla sme motoristickú verejnosť informovali o nebezpečnom výtlku na konci žilinskej Estakády. Hlboká jama, ktorá predstavovala riziko poškodenia vozidla, sa pred mostným záverom nachádzala už niekoľko mesiacov.

Od dnešného dňa však môžu vodiči miestom prechádzať plynule a bez obáv. V dopoludňajších hodinách totiž došlo k oprave poškodenej vozovky. Podľa motoristov, ktorí v čase opravy miestom prechádzali, bola premávka zo smeru Bratislava dočasne odklonená. 

Prejazd cez mostný záver je opäť bezpečný a už nehrozí poškodenie kolies. Tesne za miestom, ktoré dnes cestári opravovali, sa však nachádza niekoľko menších poškodení asfaltového krytu. Prepadliny, hrbole či vyjazdené koľaje sa v tejto lokalite nachádzajú dlhodobo niekoľko mesiacov. Správca cesty ich zatiaľ neopravoval.

Mestská ulica Estakáda na ceste prvej triedy I/60 je dôležitou a najvýznamnejšou mimoúrovňovou križovatkou, ktorá tvorí súčasť mestského dopravného okruhu. Denne ňou prejdú tisíce osobných aj nákladných áut. Vysoký nápor dopravy preto prispieva k vzniku rôznych poškodení.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu