Výstraha pre motoristov v Žiline! Na Estakáde sa vytvoril nebezpečný výtlk, hrozí poškodenie auta


Foto: Výstraha pre motoristov v Žiline! Na Estakáde sa vytvoril nebezpečný výtlk, hrozí poškodenie auta Foto: Google Maps

Motoristov v Žiline dlhodobo trápia problémy s rozpadajúcimi sa cestami. Viaceré hlavné ťahy a frekventované ulice sú v zlom stave, na niektorých miestach dokonca hrozí aj poškodenie vozidiel. O výtlkoch, jamách a prepadnutých kanalizačných poklopoch informujeme vždy, keď nás na to vodiči upozornia.

Aktuálne máme nové hlásenie zo žilinského mestského okruhu. Nachádza sa na Estakáde smerom od Bratislavy na Rajec. V mieste, kde končí most, sa rozpadol mostný záver a vznikla hlboká jama. Vo vozovke chýbajú veľké kusy asfaltu.

Niektorých motoristov môže nabehnutie na takúto jamu vo vyššej rýchlosti stáť pneumatiku či celý disk. Poškodenie sa na ulici nachádza už niekoľko mesiacov, v posledných týždňoch sa však jeho stav výrazne zhoršil.

Správca cesty zatiaľ miesto neoznačil žiadnou značkou ani jamu nezasypal. Jazdite opatrne a pokiaľ viete o ďalších nebezpečných miestach, informujte nás.


Chceme vás informovať o tom, čo vás zaujíma a trápi.
Aj tento článok vznikol na podnet čitateľov.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu