Zasúťažte si vo varení gulášu alebo pití piva, pomôžete tým nemocnici v Čadci!


Foto: Zasúťažte si vo varení gulášu alebo pití piva, pomôžete tým nemocnici v Čadci! Foto: Ilustračné foto/pixabay.com

Ako lepšie stráviť víkend, než pri bublajúcom kotlíku a vychladenom pive? Myslíte si, že dokážete uvariť ten najlepší guláš, alebo vypiť najviac zlatistého moku? Pokiaľ ste aspoň na jednu z týchto otázok odpovedali kladne, nesmiete chýbať na Neslušskej putovnej vareške.

Súťaž vo varení gulášu sa uskutoční v sobotu 27. apríla v reštaurácii Na Rýnku v Nesluši. Tímy sa zaregistrujú o 9:30 hod. ráno a čas na varenie budú mať od 10:00 hod. do 14:30 hod. popoludní. Nudiť sa nebudú ani diváci, ktorí okrem plných žalúdkov môžu odísť aj s ľahšou hlavou. O 15:00 hod. totiž začne súťaž v pití piva.

Účasťou navyše pomôžete tým, ktorí to potrebujú. Výťažok z charitatívneho podujatia poputuje priamo na úrazové oddelenie nemocnice v Čadci. Štartovné pre tímy je 15 eur, musia si priniesť uzavretú kotlinu alebo plynový horák pod kotlík. O zábavu sa počas akcie postará DJ Milan Kaplik.


„Zabudni na rýchle polievky z vrecka a pridaj sa k nám na gulášový exodus! Zaručujeme ti výbušnú chuť, smiech a nebezpečne plné žalúdky. Spoluobjavujme tajomstvá dobrého gulášu a užime si gastronomické dobrodružstvo. Pridaj sa k nám, lebo gulášu nikdy nie je dosť!“ lákajú návštevníkov organizátori.

Viac informácií o akcii získate na telefónnom čísle 0948 631 462.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu