Nehoda za Ružomberkom bola tragická. Po zrážke s kamiónom prišiel o život 34-ročný muž


Foto: Nehoda za Ružomberkom bola tragická. Po zrážke s kamiónom prišiel o život 34-ročný muž Foto: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj

Dnes, v pondelok 22. apríla, sme v dopoludňajších hodinách informovali o vážnej nehode pri mestskej časti Ružomberka Biely Potok. Na ceste prvej triedy č. I/59 sa zrazilo osobné motorové vozidlo s kamiónom. Následky zrážky boli tragické.

Vodič osobného motorového vozidla zn. Lada z doposiaľ presne nezistených príčin prešiel do protismeru, kde došlo k čelnej zrážke s nákladným motorovým vozidlom zn. Mercedes Benz smerujúcim na Donovaly,“ spresňuje priebeh udalosti krajská policajná hovorkyňa Zuzana Šefčíková.

V osobnom aute sedel 34-ročný muž. Pri náraze utrpel devastačné zranenia, ktorým na mieste podľahol. Po príjazde polície bol vodič nákladného vozidla podrobený dychovej skúške, no prítomnosť alkoholu sa nepotvrdila.

Polícia v spojitosti s nehodou opätovne apeluje na vodičov, aby sa v premávke správali disciplinovane  a plne sa venovali riadeniu vozidla. Rovnako dôležité je nepreceňovať svoje schopnosti a držať sa dopravných predpisov.

„Každý účastník cestnej premávky môže svojím zodpovedným prístupom prispieť k väčšej bezpečnosti na našich cestách,“ doplnila na záver hovorkyňa Šefčíková s tým, že ďalšie okolnosti tragickej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu