V Žiline sa už onedlho odohrá prípravný zápas na hokejové majstrovstvá. V predaji sú posledné lístky


Foto: V Žiline sa už onedlho odohrá prípravný zápas na hokejové majstrovstvá. V predaji sú posledné lístky Foto: Ilustračné/freepik.com

Veľký športový sviatok sa blíži. Už 10. mája začne 87. ročník majstrovstiev sveta v ľadovom hokeji. Na šampionáte, ktorý tento rok hostí Česko, sa predstavia aj naši športovci. No ešte pred tým, ako sa postavia na ľad v Prahe a Ostrave, ich čaká niekoľko prípravných zápasov.

Boj v Humennom aj v dvoch nemeckých mestách má slovenská hokejová reprezentácia už za sebou. O pár dní však výprava opäť nastúpi na bielu plochu v slovenských mestách. V piatok 3. mája sa pozornosť fanúšikov presunie do Žiliny, kde privítame Poľsko.

Aj keď do zápasu zostávajú ešte necelé dva týždne, tribúny Niké Arény sú podľa portálu Ticketportal beznádejne vypredané. Na akčnú generálku svetového šampionátu zostali v predaji už len posledné štyri lístky v sektore V.I.P. Za jeden z nich však zaplatíte 299 eur.

Rovnaký počet vstupeniek je ešte dostupný pre vozíčkarov so sprievodom. Aj keď mnohých, ktorí dlho odkladali kúpu lístka, táto správa neteší, neodškriepiteľným faktom zostáva, že vďaka plnej aréne bude atmosféra na zápase výnimočná.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu