Hľadali ho takmer dva týždne. Tínedžer Dominik ušiel z diagnostického centra v Ružomberku


Foto: Hľadali ho takmer dva týždne. Tínedžer Dominik ušiel z diagnostického centra v Ružomberku Foto: Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline

Pôvodná správa (10. apríla 2024):

Už týždeň po ňom niet ani stopy. Polícia pátra po nezvestnom 14-ročnom Dominikovi Kováčovi. Tínedžer pochádza z Opatovej v lučeneckom okrese, pred zmiznutím sa však zdržiaval v Diagnostickom centre Ružomberok, odkiaľ 3. apríla odišiel na neznáme miesto.

„Od prijatia oznámenia vykonávame všetky potrebné úkony a opatrenia s cieľom vypátrania nezvestného. Do súčasnej doby sa ho však nepodarilo vypátrať,“ dopĺňa krajská policajná hovorkyňa Zuzana Šefčíková.


Popis nezvestného:

  • postava a vzhľad: cca 170 cm vysoký, štíhlej postavy, čierne kučeravé vlasy, hnedé oči,
  • oblečenie: biela mikina, biele tepláky, bielo-modré botasky,
  • zvláštne znamenia: jazvy na pravom lakti, na čele, tetovanie na prstoch ľavej ruky – nápis LOVE, materské znamienko nad hornou perou.

V prípade, že nezvestného Dominika uvidíte alebo máte akékoľvek informácie o jeho osobe, oznámte ich čo najskôr polícii na bezplatnom telefónnom čísle 158, osobne na ktoromkoľvek útvare Policajného zboru alebo v správe na Facebooku polície.

Aktualizácia (22. apríla 2024):

Tínedžera Dominika Kováča sa podarilo po dvanástich dňoch nájsť. „Menovaný bol vypátraný a je v poriadku,“ spresňuje krajská policajná hovorkyňa Zuzana Šefčíková. Okresná polícia v Ružomberku preto dnešným dňom odvoláva pátranie po nezvestnom.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu