VIDEO: Doprava v Žiline aj pod Strečnom kolabuje, záchranné zložky majú problém prejsť


Foto: VIDEO: Doprava v Žiline aj pod Strečnom kolabuje, záchranné zložky majú problém prejsť Foto: Lucia Barciová a Simona Cedzová

Sviatočné presuny, nehody aj cestári. To všetko spôsobuje na cestách v Žiline a blízkom okolí husté kolóny, v ktorých vodiči stoja desiatky minút bez pohnutia. Problém prejsť majú aj záchranné zložky.

V Žiline na Zelený štvrtok (28. marca) krátko popoludní kolabuje doprava. Zapchatý je celý mestský okruh, no stojí sa aj v centre či na sídliskách. Najdlhšie sa zdržíte v kolónach na Nemocničnej, Košickej či Ľavobrežnej, zápchy sa však tvoria aj na uliciach Vojtecha Spanyola, Hlinská, Vysokoškolákov, Veľká Okružná a Veľký diel. Na Bernolákovej ulici stoja vodiči bez pohnutia už 30 minút.

Rýchlosťou kroku sa pohybujú aj vozidlá na ceste I/18 pod Strečnom, kde v zúženej časti pracujú cestári. V smere zo Žiliny do Martina vám cesta aktuálne potrvá vyše hodiny, v opačnom smere približne 45 minút. V kolónach stoja aj vozidlá záchranných zložiek, ktoré sa nevedia dostať cez hustú premávku. Dopravná špička však ešte nezačala, treba sa preto pripraviť na ešte horšiu situáciu.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu