Mamičke z Vlčiniec niekto posúva kontajnery na ZŤP parkovacie miesto. Závidia mi aj choré dieťa, vraví


Foto: Mamičke z Vlčiniec niekto posúva kontajnery na ZŤP parkovacie miesto. Závidia mi aj choré dieťa, vraví Foto: Facebook/Nikol Čiešková

V Žiline majú od roku 2022 nárok na vyhradené parkovacie miesta iba ťažko zdravotne postihnuté osoby, prípadne ľudia odkázaní na individuálnu prepravu osobným autom. Stále sa však nájdu občania, ktorým prekáža, že ich sused nemusí hľadať po celom sídlisku, kde zaparkuje.

O svoju opakovanú nepríjemnú skúsenosť sa podelila aj pani Nikola z Vlčiniec, ktorá má chorú dcérku. Vybavila si preto vyhradené parkovacie miesto v blízkosti svojho vchodu. Niekto sa však rozhodol, že je poriadne znepríjemní život.

Na ulici Trnavská žije podľa vlastných slov už 24 rokov. Kontajnery boli počas tejto doby vždy na svojom mieste a nikto nemal potrebu ich presúvať. Odkedy má však označené vyhradené miesto na parkovanie, neznáma osoba jej pravidelne posúva smetné nádoby tak, aby nemohla zastať alebo odísť s autom, a dokonca jej doňho má hádzať aj odpadky.


„Pán dotyčný chce ublížiť a závidí aj to, že má niekto choré dieťa… V takejto sprostej dobe bohužiaľ žijeme. Ak číta pán tento príspevok, ktorý mi to robí, tak mu chcem veľmi pekne ,poďakovať’. Ja som slobodná mama s 2 malými deťmi a je veľmi ťažké pre mňa každý deň odsúvať koše, aby som deti vôbec vybrala z auta. Prosím, ak ste niekto videli na tejto adrese niekoho, kto mi stále robí ,zle’, budem vďačná za pomoc,“ napísala nešťastná pani Nikola.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu