Pivný kúpeľ aj bazén s masážnymi tryskami a protiprúdom: Drevenice Terchová prichádzajú s novinkami


Foto: Pivný kúpeľ aj bazén s masážnymi tryskami a protiprúdom: Drevenice Terchová prichádzajú s novinkami
Galéria: 8 fotiek

Plánujete výlet za relaxáciou alebo turistikou? Pozývame vás do resortu Drevenice Terchová, kde rozšírili svoje wellness služby, aby vám ponúkli ten najkvalitnejší oddych. Resort je ideálnou voľbou ako na jednodňový relax po náročnej turistike, tak aj na viacdňový pobyt spojený s ubytovaním.  V súčasnosti ponúka zvýhodnené ceny pri ubytovaní počas týždňa.

Nájdete tu bazén s masážnymi tryskami a protiprúdom, ktorý využíva jedinečnú technológiu OSPA, zabezpečujúcu vynikajúcu kvalitu vody vhodnú aj pre alergikov. V bazéne sa môžete zrelaxovať a dopriať svojmu telu zaslúžený oddych. Bazénové prostredie s prírodnou soľou a aktívnym uhlím poskytuje vysoký obsah kyslíka a je šetrné k vašim očiam aj pokožke.

Pivné kúpele Vŕšky vám zasa pomôžu zbaviť sa stresu, uvoľniť sa a posilniť imunitu. Pravý pivný kúpeľ vás navyše dokonale prehreje. Omladenie pokožky, posilnenie rastu vlasov a lepší spánok sú ďalšími príjemnými bonusmi.

Vo wellness centre si môžete užiť aj ďalšie formy relaxácie, ako sú fínska alebo parná sauna. Zvýšte svoju odolnosť voči infekciám a uvoľnite napätie a stres v príjemnej relaxačnej zóne s výhľadom do prírody. Prostredie je ladené v príjemných tónoch dreva a kameňa, ktoré vám pomôžu nájsť vnútorný pokoj a pohodu.

Komplexné služby a tradícia

V resorte Drevenice Terchová pre vás pripravia gastronomický zážitok. Kuchyňa ponúka tradičné aj originálne jedlá slovenskej a medzinárodnej kuchyne, spolu s bohatou ponukou alkoholických a nealkoholických nápojov, vrátane remeselného, tu vareného Piva Vŕšky.


Hostia môžu využiť komfortné ubytovanie v apartmánoch typu drevenica. Každý apartmán prešiel nedávnou renováciou a ponúka moderné zariadenia. Od roku 2021 je k dispozícii aj VIP apartmán so zvýšeným štandardom vybavenia.


Ak hľadáte miesto pre dokonalý relax v lone prírody, navštívte resort Drevenice Terchová. Zaručene odídete oddýchnutí a plní energie!




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Inzercia/PR článok