Jar, wellness a saunové rituály: Poďte si odpočinúť do Veľkých Karlovíc, len kúsok za hranicami


Foto: Jar, wellness a saunové rituály: Poďte si odpočinúť do Veľkých Karlovíc, len kúsok za hranicami

Plánujete relaxačný výlet? Niekde na vidieku, kde nájdete nielen vytúžený pokoj a ticho, ale aj komfortné ubytovanie a wellness rozmaznávanie pre dokonalý reštart? Máme pre vás tip: navštívte Resort Valachy vo Veľkých Karloviciach. Táto preslávená oáza pokoja a pohody sa nachádza len kúsok od vás - 3 kilometre za českými hranicami.

Veľké Karlovice sú presne tým miestom, kde si môžete vychutnať všetko, čo potrebujete na oddych a načerpanie nových síl. Miestna príroda Chránenej krajinnej oblasti Beskydy s čistými lesmi, rozkvitnutými lúkami a krásnymi výhľadmi z horských hrebeňov je ako stvorená na relaxačné prechádzky, nordic walking, náročnejšie túry a výlety na (elektrickom) bicykli.

Po návrate sa môžete zohriať v termálnom bazéne a saune v útulných hoteloch Lanterna a Horal, uvoľniť unavené svaly pri exotickej masáži, pochutnať si na modernej regionálnej kuchyni vrátane tradičných valašských špecialít - frgálov či kyselice a dopriať si potešenie z ničnerobenia v obklopení príjemného personálu.

Pre rodiny s deťmi a aktívnych cestovateľov, ktorí radi športujú a chodia do prírody, je Wellness Hotel Horal s relaxačným centrom Wellness Horal ideálnym miestom v stredisku Valachy. K dispozícii je aj golfové ihrisko, tenisový kurt, fitnescentrum, bowling, požičovňa elektrobicyklov a detský náučný chodník Kulíšek.

Neďaleký Spa hotel Lanterna je vďaka svojej komornej atmosfére a nadštandardným službám skvelý pre páry a milovníkov gastronomických zážitkov. Práve prešiel rekonštrukciou a môže sa pochváliť novou modernou reštauráciou so salónikom s barom či pohodlnými izbami, z ktorých niektoré majú zimnú záhradu s vaňou priamo pri okne s výhľadom do údolia.


Rezort Valachy sa pýši špičkovou starostlivosťou o hostí, a preto oba hotely ponúkajú nielen raňajky, ale aj večere a voľný vstup do relaxačného centra Wellness Horal. Počas pobytu v Spa hoteli Lanterna vás budú rozmaznávať ešte viac: v cene pobytu je zahrnuté popoludňajší snack Aperitivo moment a voľný vstup do druhého, intímneho hotelového L-Spa. Počas víkendov sa tu konajú bezplatné hodiny jogy a na výlety do prírody si môžete zdarma požičať palice na nordic walking od spoločnosti LEKI.


A to nie je všetko! Vo wellness centrách sa denne konajú obľúbené saunové rituály (novinkou sú meditačné rituály s aromatickými kadidelnicami), môžete si dopriať úžasnú exotickú masáž od rodených ázijských masérov alebo absolvovať kurz pečenia valašských frgálov. V Lanterne vás čakajú pravidelné večery so živou hudbou, počas ktorých si môžete vychutnať víno alebo drink.


A nezabudnime na gastronómiu! Hotelové reštaurácie ponúkajú modernú regionálnu kuchyňu s typickými regionálnymi surovinami, ako sú syry a zverina. Ak si večer radi vychutnáte vynikajúce jedlo, zájdite do zážitkovej reštaurácie Vyhlídka na degustačné menu spojené s moravskými vínami.

Náš tip: v stredu 8. mája sa vo Vyhlídke uskutoční degustačný večer s michelinským šéfkuchárom Romanom Paulusom a v stredu 1. mája si môžete pripomenúť základy stolovania a spoločenského správania s majstrom etikety Ladislavom Špačkom.

TIP: Spojte návštevu Veľkých Karlovíc s niektorým zo zaujímavých programov. Rezort Valachy ponúka pobyty venované osobnému rozvoju s poprednými českými koučmi a inšpiratívnymi osobnosťami. 

  • 5. - 7. 4. Wellness víkend plný cvičenia v hoteli Horal
  • 5. 1. Etiketa stolovania s Ladislavom Špačkom
  • 5. - 7. 5. “V sieti” s Ing. K. Suchánkom a J. Ševčíkovou
  • 8. 5. Galavečer s Romanom Paulusom
  • 10 5. Marek Orko Vácha: Krajina, zrkadlo duše
  • 30. 6. Večer so Z. Poľsko krásne, Poľsko moje
  • 7. - 10. 7. Motivácia a vzdelávanie s Marianom Jelínkom

Viac podujatí a pobytov nájdete na webovej stránke Rezortu Valachy.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Inzercia/PR článok