Opitý muž na Vlčincoch chcel od mamy zobrať dievčatko. Volal ju so sebou domov, nebál sa ani polície


Foto: Opitý muž na Vlčincoch chcel od mamy zobrať dievčatko. Volal ju so sebou domov, nebál sa ani polície Foto: ilustračné foto/packeta.sk a redakcia

Žilinčanka zažila včera večer incident, ktorý v nej vyvolal strach o bezpečie seba aj svojho dieťaťa. S nepríjemnou skúsenosťou zo sídliska Vlčince sa obrátila na náš portál, aby varovala ostatných rodičov, ktorí bývajú v okolí.

V nedeľu 24. marca okolo 18:15 hod. večer sa pani Andrea vybrala so svojou 12-ročnou dcérou na Slovanskú cestu. Ich cieľom bol Z-Box spoločnosti Packeta pri predajni COOP Jednota, odkiaľ si chceli vyzdvihnúť balík.

Kým stáli pred výdajným miestom, z blízkeho pohostinstva vyšiel vysoký muž v strednom veku, ktorý javil známky miernej opitosti. Podľa opisu mal tmavé vlasy, tmavé oblečenie a meral takmer dva metre.


„Začal pri mne k mojej dcére naťahovať ruky a hovoriť, aby išla s ním. Tak som si ju dala za seba a vravím mu, nech okamžite vypadne, lebo zavolám políciu. On sa zasmial a stále na dcéru hovoril, že poď, poď...“ opísala zážitok pani Andrea.

Keďže muž stále neodchádzal, začala ho o to žiadať zvýšeným hlasom. Na moment ustúpil, no potom sa opäť otočil a povedal, že odíde, len ak dievčatko pôjde s ním. Jej mama opäť pohrozila, že zavolá policajtov a začala vytáčať tiesňovú linku. Až vtedy sa opitý muž naozaj pobral na odchod.


„Vôbec mu nevadilo, že som pri nej! Už sa stmievalo,  boli sme tam celkom samé, keď som sa následne poobzerala naokolo. Dávajte pozor na svoje deti!“ varuje ostatných Žilinčanov pani Andrea. Incident následne oznámila polícii.


Chceme vás informovať o tom, čo vás zaujíma a trápi.
Aj tento článok vznikol na podnet čitateľov.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu