22-ročný Martinčan odcudzil v potravinách zásuvku, skončil v rukách polície


Foto: 22-ročný Martinčan odcudzil v potravinách zásuvku, skončil v rukách polície
Galéria: 4 fotky

V rukách bytčianskej polície skončil 22 ročný Milan z Martina, ktorý v pondelok napoludnie odcudzil zásuvku s hotovosťou v potravinách v obci Veľké Rovné. Martinčan sa doviezol k potravinám na vozidle VW Caddy so žilinským evidenčným číslom. Vošiel do potravín, pristúpil k pokladni, vytrhol zásuvku, v ktorej bola hotovosť asi 500,-€ a stravné lístky.

S odcudzenou zásuvkou nastúpil do auta a odišiel smerom na Bytču. Po podozrivom mužovi a vozidle bolo ihneď cestou operačného strediska vyhlásené pátranie, na čo zareagovala policajná hliadka Obvodného oddelenia z Bytče, ktorá vykonávala hliadkovú službu v služobnom obvode. Policajti si všimli na ceste medzi obcami Veľké Rovné a Kotešová vozidlo, po ktorom bolo vyhlásené pátranie. Okamžite vozidlo zastavili, skontrolovali osádku vozidla a 22 ročného Milana predviedli na oddelenie PZ. Pri osobnej prehliadke policajti u predvedeného muža našli odcudzené bankovky rôznych nominálnych hodnôt.

Odcudzenú zásuvku policajti následne našli odhodenú neďaleko kameňolomu v obci Veľké Rovné. Poverený príslušník PZ 22 ročného Martinčana obvinil z prečinu krádeže a spracoval podnet na návrh na vzatie do väzby.

Obvinenému Martinčanovi hrozí v prípade preukázania viny trest odňatia slobody až na dva roky.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu