Okrem lístka vám dajú aj darček. Na Majstrovstvá sveta v hokeji môžete ísť zo Žiliny vlakom


Foto: Okrem lístka vám dajú aj darček. Na Majstrovstvá sveta v hokeji môžete ísť zo Žiliny vlakom Foto: ZSSK

Na Majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji môžete cestovať aj ekologicky. Železničná spoločnosť Slovensko (ZSSK) zabezpečí cestu z Košíc do Ostravy mimoriadnymi vlakmi. V spolupráci s Českými dráhami navyše pripravila špeciálne balíčky na májové hokejové zápasy slovenských hokejistov, kde bude hrať národný hokejový tím v základnej skupine.

„Nemusíte stáť v zápchach okolo Ostravy, nemusíte hľadať hodinu miesto na parkovanie, neprídete na zápasy unavení zo šoférovania. Dostanete sa pohodlne až na štadión, pozriete si zápasy a pohodlne sa vrátite domov. Navyše si lístky na hokej a vlak môžete kúpiť na jednom mieste,“ hovorí Peter Helexa, generálny riaditeľ ZSSK.

Predpredaj balíčkov, ktoré kúpite iba online, začal vo štvrtok 7. marca. Nájdete v nich cestovný lístok, vstupenku na zápas a lístok na ďalší duel v rámci daného hracieho dňa. V nedeľu 12. mája si budete môcť vychutnať dokonca až tri zápasy. Vo vlaku vás bude čakať aj jedinečný fanúšikovský šál, ktorý dopravca vyhotovil špeciálne pre túto športovú udalosť.

O komfortné cestovanie sa postarajú klimatizované vozne 2. triedy na sedenie a spoločenský vozeň, kde sa budete môcť kedykoľvek osviežiť drobným občerstvením a nápojmi. Po koľajach sa dostanete takmer až na štadión, ktorý je od stanice Ostrava-Vítkovice vzdialený len 20 až 30 minút pešo.


Kúpte si exkluzívny balíček obsahujúci cestovné lístky na vlak spolu so vstupenkami na zápasy Slovenska na e-shope – Vlakem na hokej. V balíčku je započítaná aj miestenka na vlak. Cena balíčkov sa pohybuje od 204 eur do 260 eur v závislosti od atraktivity zápasu. Na každý hrací deň má pre vás dopravca k dispozícii 400 lístkov.

Pokiaľ už máte lístok na zápas, ZSSK má pre vás k dispozícii 34 spiatočných cestovných lístkov z Košíc do Ostravy bez vstupenky na zápasy. Cestovný poriadok vlakov na majstrovstvá sveta spolu s harmonogramom zápasov nájdete na webe.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu