Mesto Žilina opäť hľadá kontrolóra parkovania. Ponúkaný plat navýšili o 10 eur


Foto: Mesto Žilina opäť hľadá kontrolóra parkovania. Ponúkaný plat navýšili o 10 eur Foto: Ilustračné/freepik.com

Mesto Žilina ešte v polovici novembra minulého roka zverejnilo voľnú pracovnú pozíciu kontrolóra parkovania. Dva mesiace po avizovanom nástupe nových pracovníkov do terénu opäť oznamuje jedno voľné pracovné miesto na tejto pozícii. Podmienky pritom zostávajú rovnaké, malá zmena nastala len v ponúkanom plate.

Hrubá mzda sa oproti novembru zdvihla o 10 eur na 1 110 eur mesačne s tým, že po ukončení skúšobnej doby môže dôjsť k navýšeniu platu až do výšky 15 % na základe osobného hodnotenia. Kontrolór parkovania v Žiline si tak napokon môže mesačne zarobiť 1 276,50 eur v hrubom

Aké sú základné požiadavky zamestnávateľa? Okrem úplného stredného vzdelania alebo vyššieho odborného vzdelania je u uchádzačov vítaná prax v oblasti statickej dopravy. Kľúčovou je aj schopnosť pracovať v záťažových situáciách, keďže kontrolu parkovania je potrebné vykonávať aj v náročnom počasí. Mesto rovnako požaduje zvládanie stresu, ale aj empatiu a trpezlivosť.


Úspešného uchádzača čaká kontrola v rámci parkovacej politiky na území Žiliny, skenovanie evidenčných čísel áut v regulovanej zóne, vyhodnocovanie a spracovávanie údajov, ale aj komunikácia s operátorom parkovacieho systému, mestskou políciou, klientskym centrom parkovania a predovšetkým s občanmi, pri ktorej mesto požaduje pro-zákaznícky prístup.

Záujemcovia o pozíciu musia svoju žiadosť spolu so životopisom doručiť mestu do 12. marca na adresu Mestského úradu v Žiline alebo odoslať na-email zamestnanie@zilina.sk. V prípade úspešného výberového konania sa ráta s okamžitým nástupom víťazného uchádzača. Podrobnejšie informácie k pozícii nájdete po kliknutí SEM.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu