VIDEO: Cez plné čiary aj oddeľovač pruhov. Vodič na Rondli 3-krát pochybil v priebehu 30 sekúnd


Foto: VIDEO: Cez plné čiary aj oddeľovač pruhov. Vodič na Rondli 3-krát pochybil v priebehu 30 sekúnd Foto: YouTube/Peter B

V utorok 27. februára v podvečerných hodinách vodič Peter prechádzal cez žilinský Rondel. Premávka v tom čase nebola ničím zaujímavá, až kým sa pred ním na ceste nezjavila biela Škoda. Osoba, ktorá viedla auto, totiž približne v priebehu 30 sekúnd stihla urobiť hneď niekoľko chýb.

Tú prvú by vodičovi mnohí ešte odpustili, najmä, ak cez Rondel prechádzal prvýkrát. Zdá sa totiž, že pred vstupom do križovatky sa nesprávne zaradil na smer do Čadce či Bratislavy. Preto sa do vedľajšieho pruhu násilne preradil cez plnú čiaru, no našťastie nikoho neohrozil.

Onedlho na to však urobil podobný úkon len v opačnom garde. Pri najbližšom výjazde opúšťal križovatku, kde sa opäť preradil cez plnú čiaru do zrýchleného jazdného pruhu.

Keď už by si nejeden odvážlivec pomyslel, že vodičovi sa napokon podarilo dostať sa do vytúženého pruhu, pri najbližšej križovatke náhle zmení požadovaný smer jazdy. Ten si vydobyl preletením cez fyzický oddeľovač pruhov, čím ohrozil seba alebo aj okolité vozidlá.


Tu sa už cesty svojvoľného vodiča a kameramana rozišli, a tak nevedno, ako si ďalej na žilinských cestách počínal. Nemožno mu však odoprieť edukatívny vplyv na všetkých motoristov, ktorí sa k záznamu z jeho jazdy dostanú.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu