Z vlaku idúceho z Martina do Bratislavy vypadol 22-ročný mladík, na mieste zomrel. Išlo o chybu či úmysel?


Foto: Z vlaku idúceho z Martina do Bratislavy vypadol 22-ročný mladík, na mieste zomrel. Išlo o chybu či úmysel? Foto: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj

Dnes v ranných hodinách došlo na železnici k nepochopiteľnej tragédii. Z vlaku idúceho z Martina do Bratislavy za jazdy vypadol mladý muž, ktorý na mieste podľahol zraneniam. O úmrtí informoval Policajný zbor Slovenskej republiky.

Len 22-ročný muž sa viezol ranným rýchlikom z Martina do Bratislavy. Krátko po 7:15 hod. ráno sa mali kúsok za železničnou stanicou v Trnave z neznámych dôvodov otvoriť dvere na vlaku a mladík z neho vypadol na zem. Pri páde utrpel zranenia nezlučiteľné so životom. 

„Policajti sa prípadom začali ihneď zaoberať a vo veci začali trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. Polícia preveruje všetky okolnosti ako aj to, či k otvoreniu dverí došlo z technických príčin, alebo úmyselným konaním osoby,“ priblížili policajti.



K vlaku bol vyslaný aj tím posttraumatickej prevencie, ktorý pomáhal rodine zvládnuť ťažkú situáciu. Prípadom sa aktuálne zaoberajú železniční policajti z Trnavy.

„Polícia žiada mladú svedkyňu, ktorá udalosť oznámila vlakvedúcej, prípadne ďalších svedkov, aby sa prihlásili na polícii a pomohli tak objasniť okolnosti tejto tragédie a poskytnúť odpovede nielen polícii ale aj pozostalým,“ dodáva polícia.

Pokiaľ máte akékoľvek informácie o tragickom úmrtí, zavolajte na bezplatnú linku 158 alebo priamo na telefónne číslo 0961 102 095, ktoré patrí železničným policajtom. Napísať môžete aj na Facebook Polícia SR - Trnavský kraj.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu