Vlakom idúcim cez Žilinu to posledné dni nejde. Včera sa roztrhla súprava, dnes horí meniareň


Foto: Vlakom idúcim cez Žilinu to posledné dni nejde. Včera sa roztrhla súprava, dnes horí meniareň Foto: Ilustračné foto

Cestujúci, ktorí využívajú železničnú dopravu v okolí Žiliny, majú v posledných dňoch smolu. Vlaky totiž každú chvíľu meškajú kvôli rôznym poruchám či neočakávaným udalostiam.

Vo štvrtok 22. februára sme informovali o dvoch problémoch za jeden deň. Na železničnej stanici v Žiline bolo najskôr poškodené zabezpečovacie zariadenie, o niekoľko hodín neskôr sa zas pokazili výhybky. Cestujúci na stanici čakali desiatky minút.



K ďalšej mimoriadnej udalosti, ktorá spôsobila dočasné prerušenie dopravy, došlo včera 25. februára po 19:00 hod. večer. Medzi Žilinou a Tepličkou nad Váhom uviazol na trati nákladný vlak. Ako informovala stránka Obmedzenia prevádzky na tratiach ŽSR, dôvodom bolo roztrhnutie súpravy.

Cestujúci sa však z plynulej jazdy netešia ani dnes. Po 14:00 hod. popoludní totiž vypukol požiar meniarne medzi Púchovom a Považskou Bystricou. Mešká preto viacero spojov, ktoré pokračujú ďalej do Žiliny.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu