Vodič na Liptove zrámoval značku na kruhovom objazde, potom z miesta ušiel. Hľadá ho polícia


Foto: Vodič na Liptove zrámoval značku na kruhovom objazde, potom z miesta ušiel. Hľadá ho polícia Foto: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj

Vodič najskôr nezvládol riadenie a následne si nesplnil povinnosti účastníka dopravnej nehody. Teraz ho hľadá dopravná polícia z Liptovského Mikuláša, ktorá zverejnila aj zábery jeho vozidla.

V pondelok 5. februára prechádzal osobný automobil značky Škoda Karoq v striebornej farbe po ceste druhej triedy II/537 v Liptovskom Hrádku. Počas prejazdu okružnou križovatkou Pod skalkou chcel vodič vyjsť smerom na ulicu Hradná, pričom vošiel prednou časťou vozidla na deliaci ostrovček. Narazil pritom do dopravnej značky ukazujúcej hlavnú cestu, ktorú úplne zrámoval.

„Neznámy vodič z miesta odišiel bez splnenia si povinností účastníka dopravnej nehody a odišiel na neznáme miesto,“ priblížila polícia s tým, že k nehode došlo o 12:47 hod. popoludní.

Pokiaľ ste túto kolíziu videli, prípadne máte kamerový záznam z tohto času, kontaktujte políciu na čísle 158, na najbližšom útvare či súkromnou správou na Facebook Polícia SR – Žilinský kraj.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu