Rozhodnite o ďalšom smerovaní kultúry v Žiline. Mesto chce počuť váš názor


Foto: Rozhodnite o ďalšom smerovaní kultúry v Žiline. Mesto chce počuť váš názor

Mesto Žilina zverejnilo na svojom webe dotazník. Pristredníctvom neho chce zistiť nielen spokojnosť s kultúrnymi podujatiami, ale tiež poskytnúť občanom priestor pre návrhy na zlepšenie. Dotazník pokrýva širokú škálu tém, vrátane hodnotenia súčasných kultúrnych podujatí cez preferencie v kultúrnom programe až po návrhy na nové podujatia.

Mesto verí, že spracované výsledky odhalia záujmy komunity a prinesú nápady, ktoré bude môcť v budúcnosti implementovať pri tvorbe kultúrneho programu. Ďalšie smerovanie žilinskej kultúry by malo nadväzovať na bohaté dedičstvo a aktívnu kultúrnu scénu, pričom však musí reflektovať potreby občanov, byť inkluzívne a prístupné,“ uvádza samospráva na webe. 

Aj preto je dotazník dostupný širokej verejnosti. V dotazníku môžete vyjadriť dôvod, prečo podujatia v Žiline navštevujete alebo nenavštevujete. Sú pre vás málo atraktívne alebo je dôvodom ich nedostatočná propagácia? Zozbierané odpovede pomôžu pracovníkom mesta navrhnúť zlepšenia či priniesť nové nápady. Svoj názor môžete vyjadriť do 15. marca, dotazník je dostupný na tomto odkaze. 



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu