Minulý rok na Valentína sa v žilinskej nemocnici narodili dvojičky. Ako vyzerajú dnes?


Foto: Minulý rok na Valentína sa v žilinskej nemocnici narodili dvojičky. Ako vyzerajú dnes? Foto: Facebook/Fakultná nemocnica s poliklinikou Žilina

Valentín v žilinskej pôrodnici bol minulý rok skutočne čarovný. Šťastní rodičia si domov odniesli rozkošné dvojičky. Ich prvé momenty pripomenula Fakultná nemocnica s poliklinikou Žilina v príspevku na sociálnej sieti.

Presne pred rokom štrnásteho februára prišli na svet súrodenci Gitka a Tonko. Ich mamička poslala žilinskej nemocnici milý pozdrav, ku ktorému priložila aj aktuálnu fotografiu dvojičiek.

„Srdečne pozdravujeme celé novorodenecké oddelenie a skvelý personál. Ďakujeme, že ste nám pomohli na svet. Dnes už máme 1 rôčik,“ napísala mamička.


Personál nemocnice táto správa veľmi potešila a rozcítila. Tonkovi, Gitke a celej rodinke preto želajú to najlepšie do života a nádherné chvíle, ktoré spolu strávia.

„Máme obrovskú radosť z toho, že môžeme vidieť, ako nerozlučná dvojka rastie  a spoznáva svet  Ďakujeme za pozitívny a motivujúci pozdrav, ktorý nám vyčaril úsmev na tvári,“ uviedla nemocnica.

Takto vyzerajú valentínske dvojičky dnes:

Zdroj: Fakultná nemocnica s poliklinikou Žilina


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu