Muža v noci zobudili mestskí policajti zo Žiliny. Vďaka nim neprišiel o svoj majetok


Foto: Muža v noci zobudili mestskí policajti zo Žiliny. Vďaka nim neprišiel o svoj majetok Foto: Ilustračné – Facebook/Mestská polícia Žilina

Žilinskí mestskí policajti vďaka svojej všímavosti a iniciatíve zachránili majetok občana. Ten zabudol pri odchode zamknúť garáž a zlodejom tak vytvoril dokonalé podmienky na jednoduchú krádež hodnotných vecí. 

„Minulý štvrtok som bol zaneprázdnený, mal som veľa povinností a nevedomky som zabudol uzamknúť garáž za protihlukovou stenou pri Váhostave a tiež som nechal kľúče v zámku. O to väčšie bolo moje prekvapenie, keď ma zobudili príslušníci mestskej polícii počas dnešnej noci o 3:20 hod.,“ vysvetľuje muž.

Ako sám uviedol, vo svojej garáži skladuje elektróny, skúter, elektrobicykle, vŕtačky a mnohé iné hodnotné veci, ktorých strata by nepotešila žiadneho človeka. Preto sa mestskej polícii rozhodol venovať niekoľko slov vďaky, ktoré boli následne zverejnené na sociálnej sieti.

„Ďakujem a prajem vám, aby všetci vaši kolegovia pracovali s takým nasadením ako táto dvojka 62 a 66,“ adresoval muž na záver pochvalu náčelníkovi Mestskej polície Žilina Petrovi Mišejkovi.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu