Valentínsky týždeň na Martinkách: Súťaž o skipasy, kvíz pre dvojice a atraktívne podujatia


Foto: Valentínsky týždeň na Martinkách: Súťaž o skipasy, kvíz pre dvojice a atraktívne podujatia

Naplánujte si svoj valentínsky týždeň na Martinských holiach. V stredisku Winter Park Martinky vás čaká súťaž o skipasy pre dvojice, Après-ski kvíz aj atraktívne podujatia.

Valentínska súťaž o skipasy

Lyžuješ či snowboarduješ s priateľom alebo priateľkou? Zastavte sa pri našom fotopointe (horná stanica sedačkovej lanovky), urobte si spoločnú fotografiu a označte nás vo svojom príbehu alebo poste na Instagrame tagom „@martinskehole“ do nedele 18. februára 2024. Zo všetkých fotografií vyžrebujeme troch výhercov, ktorí získajú dva skipasy platné počas aktuálnej sezóny.

Après-ski kvíz pre dvojice

Počas stredy 14. februára bude v Après-ski bare prebiehať kvíz, v ktorom ťa čakajú ceny, ktoré si užiješ aj so svojou polovičkou. Pripravili sme súťažné otázky, ktoré môžeš jednoducho (a správne) vyplniť a odovzdať našim barmanom. Medzi cenami sú lístky do kina CINEMAX, wellness v Hoteli Bystrička*** či vstupenky do Slovenského komorného divadla v Martine.

Užite si atraktívne podujatia

Počas piatku a víkendu 16.-18. februára sa na Martinských holiach môžeš zabaviť v stane Captain Morgan, v sobotu od 12:30 navštívi stredisko Kali, Peter Pann, DJ EKG a podvečer bude zábava pokračovať afterkou v Après-ski s DJ EMTYDEE. Nebude chýbať ani maskot strediska veverička Marta.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Inzercia/PR článok