Tínedžera z Bytče vyškrtli zo zoznamu nezvestných. Hľadali ho dlhých 10 dní


Foto: Tínedžera z Bytče vyškrtli zo zoznamu nezvestných. Hľadali ho dlhých 10 dní Foto: Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline, úprava redakcie

Aktualizácia (19. februára 2024):

Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline odvoláva pátranie po nezvestnom 17-ročnom Petrovi Chylovi. Tínedžera z Hliník nad Váhom sa podarilo nájsť a ako spresňuje krajská policajná hovorkyňa Zuzana Šefčíková, mladý muž je v poriadku.

Pôvodný text (9. februára 2024):

Nevideli ste tínedžera menom Peter Chyla? Polícia vyhlásila pátranie po 17-ročnom mladíkovi z prímestskej časti Bytče Hliník nad Váhom, ktorý je nezvestný od štvrtka 8. februára 2024. V ten deň bol zahliadnutý v meste Dobrá Niva v okrese Krupina. Odvtedy nie je známe, kde sa nachádza. 


„Od prijatia oznámenia vykonávame všetky potrebné úkony a opatrenia s cieľom vypátrania nezvestného. Do súčasnej doby sa ho však nepodarilo vypátrať,“ uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline Zuzana Šefčíková.

Popis nezvestného:

  • postava – cca. 180 cm vysoký, štíhlej postavy, bledo hnedé rovné vlasy,
  • oblečenie – naposledy mal na sebe oblečené čierne tepláky, dlhšiu čiernu zimnú bundu zn. UMBRO, sivé tričko s potlačou, sivú čiapku a na nohách mal obuté čierne tenisky.

V prípade, že nezvestného Petra uvidíte alebo máte akékoľvek informácie o jeho osobe, oznámte ich čo najskôr polícii na bezplatnom telefónnom čísle 158, osobne na ktoromkoľvek útvare Policajného zboru alebo v správe na Facebooku polície.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu