Zažite romantický Valentín v barokovom kaštieli: Zavítajte do Château Gbeľany


Foto: Zažite romantický Valentín v barokovom kaštieli: Zavítajte do Château Gbeľany
Galéria: 15 fotiek
Foto: Château Gbeľany

Hľadáte inšpiráciu, kde prežiť Valentína so svojou láskou?  Doprajte si tento rok niečo špeciálne. Rozprávkové prostredie barokového kaštieľa v Gbeľanoch premenené na hotel s komplexnými službami bude určite to pravé orechové.  Na tomto mieste neďaleko Žiliny nájdete dokonalý relax aj gastronomický zážitok.

Romantická večera v kaštieli

Doprajte si k sviatku zamilovaných nezabudnuteľný gurmánsky zážitok v reštaurácii Belene s výhľadom na historickú budovu a nádvorie kaštieľa. Pôsobivé prostredie však nie jediným zážitkom, tým druhým bude určite jedlo.

Vybrať si budete môcť zo sezónneho A la Carte menu, ako aj zo špeciálnej Valentínskej ponuky. V limitovanej Valentínskej ponuke nájdete aj dva tematické miešané alko nápoje zaradené do ponuky iba pri tejto príležitosti – inovatívne „Valentínske“ negroni s penou z vaječných bielkov a nehynúcu francúzsku klasiku „Kir Royal“, ktorá je zas sviežim spojením šumivého vína a ríbezľového likéru.

Galéria: 15 fotiek


Už zostáva len jediné, rezervovať si váš stôl! V prípade, že 14. februára už máte iné, neodkladné povinnosti v kalendári, nezúfajte. Valentínsky špeciál v reštaurácii Belene nezmizne z ponuky zo dňa na deň, ale budete si ho môcť vychutnať až do 25. februára. A sviatok lásky tak môžete osláviť v náhradnom termíne.

Spoločný oddych a načerpanie nových síl

V dnešnej uponáhľanej dobe je najcennejším práve spoločne strávený čas. Ak práve prežívate hektické obdobie doprajte si spoločné spomalenie. Aj keď len na chvíľu. Vyberte sa do Gbelian a aspoň na 2 hodinky si doprajte nerušený oddych vo wellnesse, okrem suchých a parných sáun tu nájdete infrasaunu, tepidárium, relaxačný bazén aj vonkajšiu vírivku. Aby bol váš zážitok ešte jedinečnejší, môžete si wellness prenajať len pre seba. V cene privátneho wellness je aj sekt a misa ovocia.

Galéria: 15 fotiek

Doprajte si spoločný romantický zážitok 

Ak ste z okolia Žiliny a chcete svoju polovičku prekvapiť romantickým valentínskym večerom, odporúčame spojiť vyššie spomínané – romantickú večeru a wellness – a zarezervovať si balíček Romantický večer v kaštieli, kde nájdete toto neprekonateľné kombo.

Ďalším skvelým tipom je určite darček v podobe zážitku na neskoršie obdobie. Doprajte si radosť z tohto sviatku dvakrát a okrem spomínanej večere v deň sviatku zamilovaných si darujte zážitok z lásky na neskôr – wellness či masáž poteší určite aj vašu lásku.


S dodatočnými otázkami sa môžete obrátiť na recepciu hotela na telefónnom čísle 0904 498 533 alebo na e-mailovej adrese reception@chateaugbelany.com. Tieto kontakty vám rovnako poslúžia pri záujme o rezerváciu jedinečného romantického zážitku.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Inzercia/PR článok