FOTO: Na cestu pod Strečnom sa počas rána zosypali skaly


FOTO: Na cestu pod Strečnom sa počas rána zosypali skaly
Galéria: 7 fotiek
Foto: Facebook/Ako je na tom Strečno? Verejný dopravný infoservis.

Dnes, v stredu 7. februára 2024, došlo v ranných hodinách na frekventovanej ceste č. I/18 pod Strečnom k mimoriadne nebezpečnej udalosti. V blízkosti Starého hradu na vozovku spadla mohutná skala, ktorá so sebou strhla aj niekoľko menších kameňov. Na mieste sa nachádzajú aj policajní príslušníci.

Podľa doterajších informácií nemalo dôjsť v uvedenom úseku k žiadnemu zraneniu. Vodič Boris však na sociálnej sieti informuje o osobnom aute s defektom. Skaly mali byť približne o 7:30 hod. z cesty odpratané, naďalej je však potrebné rátať s rozsiahlymi kolónami.

Dopravný infoservis Ako je na tom Strečno? informuje o veľmi veľkom zdržaní v oboch smeroch. Kritickú situáciu v premávke si môžete taktiež overiť v dopravnej aplikácii Waze. Polícia na sociálnej sieti potvrdzuje, že správca cesty bol so situáciou oboznámený.


Na cestách buďte opatrní, rešpektujte pokyny policajtov a pri prejazde cestou pod Strečnom radšej dajte dole nohu z plynu. Môžete tak ochrániť seba a aj okoloidúcich vodičov či zabrániť poškodeniu vášho vozidla.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu