Tri dni po zverejnení pátrania ho majú. Kysučan Róbert je už v rukách polície


Foto: Tri dni po zverejnení pátrania ho majú. Kysučan Róbert je už v rukách polície Foto: Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline, úprava redakcie

Aktualizácia (2. február 2024):

Dnes, v piatok 2. februára 2024, Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Čadci odvoláva pátranie po Kysučanovi Róbertovi Majchrákovi. Na muža bol súdom vydaný zatykač pre zanedbanie povinnej výživy.

Ako spresnila hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline Gabriela Kremeňová, hľadaný muž bol úspešne vypátraný a je už v rukách polície.

Pôvodný text (31. január 2024):

Dnes, v stredu 31. januára 2024, vyhlásilo Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Čadci pátranie po mužovi menom Róbert Majchrák. Hľadaný sa vyhýba trestnému stíhaniu a nepreberá si súdne zásielky.

„Na menovaného vydal Okresný súd v Žiline – pracovisko Čadca, príkaz na zatknutie vo veci trestného činu zanedbanie povinnej výživy,“ spresňuje hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline Gabriela Kremeňová.


Róbert má 52 rokov a trvalé bydlisko nahlásené v Čadci, no naposledy sa mal zdržiavať v pohraničnej obci Skalité v Čadčianskom okrese. V súčasnosti polícia informáciami o mieste jeho pobytu či pohybu nedisponuje.

„Akékoľvek informácie k hľadanému mužovi je potrebné oznámiť na bezplatnom telefónnom čísle 158, na ktoromkoľvek oddelení PZ alebo súkromnou správou na oficiálnej facebookovej stránke PZ,“ doplnila na záver Kremeňová.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu