VIDEO: ZSSK láka nových rušňovodičov na video vlaku prechádzajúceho cez Liptov


Foto: VIDEO: ZSSK láka nových rušňovodičov na video vlaku prechádzajúceho cez Liptov Foto: Facebook/ZSSK

Železničná spoločnosť Slovensko (ZSSK) potrebuje nových rušňovodičov, nádejných zamestnancov láka na video natočené na zasneženom Liptove. Presvedčilo by vás zaujímať sa o túto pozíciu?

Národný dopravca hľadá ľudí na prepravu cestujúcich v osobných vlakoch. Úlohou rušňovodiča je riadenie a obsluha rušňa, sledovanie trate, monitorovanie technického stavu a odstránenie prípadných nedostatkov rušňa, ako aj rozhodovanie o jeho oprave či výmene.

Za to mu ZSSK ponúka nástupný plat 984 eur v hrubom, pokiaľ nemá žiadnu prax. Priemerná mzda rušňovodičov s praxou je spolu s príplatkami, odmenami a nadčasmi viac než 1 880 eur v hrubom.


„Ak máte ukončenú minimálne strednú školu s maturitou alebo výučným listom akéhokoľvek odboru a hľadáte uplatnenie v osobnej železničnej doprave, neváhajte a prihláste sa k nám do kurzu rušňovodičov!“ vyzýva dopravca.

Záujemcov láka aj videom priamo z kabíny rušňovodiča, ktorý prechádza železničnou stanicou Važec. Z Liptova následne zamieri na Štrbu. Zaujala vás táto práca? Viac sa o nej dozviete na TOMTO ODKAZE.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu