Na ceste pred Strečnom stoja poškodené autá, trafili veľký výtlk. Cestári ho vraj pravidelne zasypávajú


Foto: Na ceste pred Strečnom stoja poškodené autá, trafili veľký výtlk. Cestári ho vraj pravidelne zasypávajú Foto: Facebook/Tomáš Habi Babčanik

Po frekventovanej komunikácii prvej triedy I/18 prejdú denne tisícky osobných aj nákladných vozidiel. Napriek tomu, že v úseku medzi Žilinou a Vrútkami bol v nedávnej dobe natiahnutý nový asfaltový koberec, na ceste sa stihlo vytvoriť niekoľko nebezpečných výtlkov.

Na jeden z nich dnes 26. januára v ranných hodinách doplatili viacerí motoristi. Pred 8:00 hod. ráno už na odstavných plochách pri odbočke na Stráňavy stáli najmenej tri autá, ktorých vodiči čakali na pomoc alebo vymieňali kolesá.

Ďalší zo šoférov, ktorý dostal kvôli hlbokej diere vo vozovke defekt, privolal policajtov. Podľa nich mal byť výtlk označený, prenosné značenie však nevideli ani ostatní vodiči. Do niekoľkých minút na miesto dorazili aj cestári, ktorí dieru vyplnili sypkým materiálom.

„Hovorili že to chodia zasypávať dvakrát do dňa a dopravné značenie vždy zachytí nejaký kamión,“ uviedol šofér, ktorého zdržalo poškodenie vozidla.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu