Na Facebooku žiadala, aby ju nehľadali. Mladú Emmu z Martina vypátrala polícia


Foto: Na Facebooku žiadala, aby ju nehľadali. Mladú Emmu z Martina vypátrala polícia Foto: Facebook/Záchranný systém Slovensko

Polícia v Martine včera 22. januára vyhlásila pátranie po mladučkej Emme Taškárovej. Len 14-ročné dievča má mať tento týždeň narodeniny, doma sa však nezdržiava.

V komentároch na sociálnych sieťach sa objavili správy o tom, že Emma sa už našla. Podľa informácií Záchranného systému Slovensko je však stále nezvestná, čo overili aj na polícii.

„Prosíme Vás všetkých o zhovievavosť pri reagovaní na Emmine vyhlásenia a komentáre na sociálnych sieťach. Vyhrážanie ani útočenie nie je spôsob riešenia problémov nikdy a už vôbec nie, ak nepoznáme okolnosti prípadu,“ uviedol Záchranný systém Slovensko.

Reagoval tak na aktivitu profilu s menom Emma Taškárová, ktorý môže patriť nezvestnému dievčaťu. Na sociálnych sieťach totiž po zverejnení pátrania pridala statusy, v ktorých žiada, aby ju viac nehľadali. Profilov s rovnakým menom a podobnými znakmi a fotografiami je však na Facebooku viac.

„Prečo je kvôli mne takáto dráma? Ja nechcem, aby ma niekto hľadal. Akože hej, je to adrenalín ale nebaví ma to,“ napísal facebookový profil Emma v jednom z príspevkov.


Záchranný systém Slovensko zároveň uverejnil novšiu fotografiu mladého dievčaťa, na ktorej má čierne vlasy.

Aktualizácia 23. január 17:00 hod.

Záchranný systém Slovensko priniesol pozitívnu správu. Mladú Emmu našla polícia a je v poriadku. Pátranie preto bolo odvolané.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu