FOTO a VIDEO: Takto vyzeral prvý deň pretekov v Jasnej z pohľadu policajtov Žilinského kraja


Foto: FOTO a VIDEO: Takto vyzeral prvý deň pretekov v Jasnej z pohľadu policajtov Žilinského kraja
Galéria: 8 fotiek

Kým fanúšikovia povzbudzujú športovcov a niektorí sa lyžujú na okolitých svahoch, oni neúnavne dohliadajú na poriadok športového podujatia obrovských rozmerov. Prítomnosť policajných príslušníkov Žilinského kraja si počas aktuálneho víkendu (20. a 21. január 2024) vyžiadalo konanie Svetového pohára v zjazdovom lyžovaní v Jasnej.

„Včera sme to zvládli a dnes to nebude inak,“ hodnotí situáciu polícia, ktorá okrem bezpečnosti návštevníkov zabezpečuje aj dohľad nad ich majetkom, asistuje pri záchranných akciách a v ranných hodinách koriguje dopravu pred vstupom do Demänovskej doliny. Výsledkom ich práce je plynulá premávka a dojazd fanúšikov na miesto konania akcie bez akéhokoľvek väčšieho zdržania.

Policajní príslušníci taktiež asistovali pri odlete vrtuľníka so zranenou slovenskou pretekárkou Petrou Vlhovou. „Myslíme na našu Peťu a veríme, že sa zo zranení dostane čo najskôr. Ostatným pretekárom prajeme bezpečnú jazdu. P. S. Peťa, pre nás si aj tak najlepšia,“ odkazujú športovkyni povzbudivé slová.

Kde vaše je pomoc polície potrebná a na čo všetko dohliada si môžete pozrieť v nasledujúcom videu či vo fotogalérii článku.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu