Majstrovstvá v street workoute bude tento rok hostiť Čadca. Sily si prídu zmerať aj zahraniční atléti


Foto: Majstrovstvá v street workoute bude tento rok hostiť Čadca. Sily si prídu zmerať aj zahraniční atléti Foto: Facebook/Street Workout Kysuce

Obdivuhodné výkony a dokonalá kontrola nad vlastným telom. Už tento rok 29. júna 2024 sa na Kysuciach môžete stať svedkami jedinečnej športovej udalosti. Najbližšie Majstrovstvá Slovenska Street Workout bude totiž hostiť Čadca.

Širokú verejnosť na celoslovenskú súťaž pozýva tím Street Workout Kysuce na čele s Dominikom Klimekom, ktorý má za sebou niekoľko národných i medzinárodných úspechov. Pýšiť sa môže aj titulom majstrasveta, ktorým sa stal v roku 2022 v lotyšskej Rige.



„Pozývame všetkých: starších, mladších, vysokých aj nízkych. Pozývame rodičov s deťmi, aby sa prišli pozrieť, ako sa dá aktívne využívať čas, možno to niekoho nadchne a pridá sa ku nám,“ uvádzajú kysuckí športovci v udalosti, ktorá sa bude konať za podpory mesta Čadca.

V identický deň sa na profesionálnom streetworkoutovom ihrisku bude konať aj ďalšie podujatie s názvom Street Workout Kysuce Battle. Koncept dvoch súťaží prebiehajúcich naraz vznikol s cieľom prilákať aj zahraničných atlétov, a to najmä z Čiech a Poľska kvôli strategickej hraničnej polohe, ktorou Čadca disponuje.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu