Na Miroslava z Kysúc vydal súd príkaz na zatknutie. Pred políciou unikal týždeň, vypátrali ho v Žiline


Foto: Na Miroslava z Kysúc vydal súd príkaz na zatknutie. Pred políciou unikal týždeň, vypátrali ho v Žiline Foto: Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline

Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Čadci vyhlásilo dnes, v stredu 10. januára 2024, pátranie po 47-ročnom mužovi menom Miroslav Ďurana z Krásna nad Kysucou. Hľadaný mal v minulosti kradnúť, teraz pred policajtmi uniká.

„Na menovaného vydal Okresný súd v Žiline príkaz na zatknutie vo veci trestného činu krádeže. Hľadaný sa vyhýba trestnému stíhaniu a nemá stále bydlisko,“ uviedla žilinská krajská hovorkyňa Policajného zboru Zuzana Šefčíková.

Polícia bližšie nešpecifikuje jeho vzhľad a taktiež neuvádza žiadne zvláštne znamenia, ako napríklad tetovania. Podľa zverejnenej fotografie má krátke tmavé vlasy so šedinami, stredne tmavé oči a hustú bradu.

V prípade, že disponujete akýmikoľvek informáciami k hľadanému, oznámte ich na bezplatnom telefónnom čísle 158, na ľubovoľnom policajnom oddelení alebo príslušníkov informujte cez súkromnú správu na Facebooku.


Aktulizácia, 17. 1. 2024

Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Čadci odvoláva pátranie po hľadanom mužovi, nakoľko pominuli dôvody vyhlásenia pátrania. Hľadaný muž bol vypátraný policajnou hliadkou Obvodného oddelenia Policajného zboru Žilina – západ.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu