Protestovať proti Ficovej vláde budú aj na Liptove, v Žiline sa zmení miesto konania


Foto: Protestovať proti Ficovej vláde budú aj na Liptove, v Žiline sa zmení miesto konania Foto: Facebook/Progresívne Slovensko

Zástupcovia opozičných strán včera na tlačovej konferencii oznámili svoj zámer usporiadať ďalšie protesty proti rozhodnutiam aktuálnej vlády pod vedením premiéra Róberta Fica. Pôvodne boli známe len štyri mestá, kde sa majú uskutočniť, následne však uverejnili pozvánky na podujatia v 14 mestách na Slovensku.

Žilinčania opäť vyjdú s transparentmi do ulíc vo štvrtok 11. januára o 18:00 hod. večer. Miesto konania sa však oproti prvému decembrovému protestu zmení. Ľudia sa nestretnú pred Novou synagógou, ale na Hlinkovom námestí.

Okrem Žiliny sa protest uskutoční opäť aj v Liptovskom Mikuláši. Dav nespokojných občanov zaplní Námestie osloboditeľov pri soche Janka Kráľa. Okrem Žilinského kraja sa ďalšie protesty budú konať v Bratislave, Piešťanoch, Považskej Bystrici, Trnave, Spišskej Novej Vsi, Prievidzi, Nitre, Leviciach, Prešove, Banskej Bystrici, Košiciach a Trenčíne.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu