Vodiči, pred odbočkou na Stráňavy jazdite opatrne. Rozpadnutý asfalt vám môže spôsobiť škody


Foto: Vodiči, pred odbočkou na Stráňavy jazdite opatrne. Rozpadnutý asfalt vám môže spôsobiť škody Foto: Vľavo: google.com; Vpravo: Facebook/Juraj Bečička

Frekventovanú cestu č. I/18 v úseku medzi Žilinou a Vrútkami počas minulého roka z veľkej časti zrekonštruovali. Počas jazdy však na vodičov ešte stále číha niekoľko nástrah. V súčasnosti okoloidúcich motoristov trápi predovšetkým poškodenie vozovky v blízkosti odbočky na obec Stráňavy.

„V smere do Vrútok na konci mosta pred križovatkou do Stráňav leží na vozovke kus vytrhnutého asfaltu,“ informuje o nebezpečnom mieste dopravný infoservis Ako je na tom Strečno? po upozornení od vodiča, ktorý si tu mal poškodiť pneumatiku.

Všetkých motoristov preto žiadame, aby v predmetnej lokalite zbystrili pozornosť a rešpektovali dopravné značenie, ktoré vyzýva k zníženiu rýchlosti a upozorňuje na nerovnosť vozovky. Môžete tak ochrániť svoj majetok pred poškodením.

S otázkou týkajúcou sa termínu opravy sme sa obrátili na správcu cesty. Novšie informácie nájdete v nasledujúcom článku.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu