VIDEO: Vodič pod Strečnom zbesilo predbiehal, neodradilo ho ani dopravné značenie


Prihláste sa na odber Žilinak.sk na  

Na frekventovanej ceste prvej triedy č. I/18 pod Strečnom sa aj posledný deň v roku objavil nezodpovedný pretekár. Ten mohol svojim správaním prispieť k vzniku vážnej nehody, keď sa rozhodol porušovať dopravné predpisy. 

V smere z Martina do Žiliny zbesilo predbiehal autá idúce maximálnou povolenou rýchlosťou. Na hlavnom cestnom ťahu je už niekoľko mesiacov zmenená organizácia dopravy. Z pôvodných dvoch pruhov v jednom smere jazdy zostal už iba jeden. 

Tí, ktorí chcú ísť autom rýchlejšie, ako 90 kilometrov za hodinu, tak po novom predchádzajú cez protismer. Neodrádza ich ani dvojitá plná čiara, ktorá im takéto manévre zakazuje. Znepokojený čitateľ, ktorý nám video zaslal, kontaktoval políciu.

„V Žiline bol zastavený policajnou hliadkou, vykonal dychovú skúšku ale nenafúkal. Pustili ho ďalej, pretože na zázname nie je vidieť EČV a nedá sa použiť,“ dodal čitateľ Peter. Ten zároveň dúfa, že existujú aj iné videozáznamy, na ktorých je viditeľné evidenčný číslo vozidla, aby bol vodič potrestaný.


Chceme vás informovať o tom, čo vás zaujíma a trápi.
Aj tento článok vznikol na podnet čitateľov.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu