Petra z Dlhého Poľa bola nezvestná tri dni, podľa rodiny je v poriadku


Foto: Petra z Dlhého Poľa bola nezvestná tri dni, podľa rodiny je v poriadku Foto: KR PZ ZA

Zatiaľ čo väčšina ľudí prežíva posledný týždeň roka v šťastí a pokoji, posviatočné obdobie sa pre jednu rodinu z obce pri Žiline zmenilo na dni plné strachu a nepokoja. Len tri dni po Vianociach im zmizla príbuzná, teraz po nej pátra polícia.

Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline prosí verejnosť o pomoc s nájdením nezvestnej 40-ročnej Petry, ktorá žije v Dlhom Poli. Rodine sa naposledy ozvala v stredu 27. decembra - telefonicky s ňou hovorili okolo 17:00 hod., odvtedy s ňou nevedia nadviazať žiadny kontakt.

„V súčasnej dobe už s príbuznými nekomunikuje, nepodala o sebe žiadnu správu a miesto jej súčasného pobytu je neznáme. Od prijatia oznámenia vykonávame všetky potrebné úkony a opatrenia s cieľom vypátrania nezvestnej ženy. Do súčasnej doby sa však nezvestnú ženu nepodarilo vypátrať,“ priblížila Gabriela Kremeňová, hovorkyňa žilinskej polície.

Petra je vysoká približne 170 centimetrov, má plnoštíhlu postavu, krátke vlasy blond farby a zeleno-hnedé oči. Oblečené mala naposledy čierne legíny, čierne topánky na podpätku, bledý kabát po kolená a niesla čiernu kabelku značky POLO. Spoznať ju môžete aj podľa tetovania Budhu na pravej ruke a čínskych znakov na ľavej.

Žena z Dlhého Poľa je nezvestná už tretí deň. Pokiaľ o nej niečo viete, oznámte to polícii na bezplatnej linke 158, osobne na akomkoľvek oddelení Policajného zboru alebo na oficiálnom Facebooku žilinskej polície.


Aktualizácie 31. decembra

Podľa dcéry nezvestnej Petry sa jej mama našla. Je živá a v poriadku.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu