FOTO: Cez vianočné sviatky sa v žilinskej nemocnici narodilo 13 bábätiek


FOTO: Cez vianočné sviatky sa v žilinskej nemocnici narodilo 13 bábätiek
Galéria: 7 fotiek
Foto: Facebook/Fakultná nemocnica s poliklinikou Žilina

Zatiaľ čo väčšina obyvateľov Žilinského kraja oddychovala a užívala si čas strávený s blízkymi, v nemocniciach sa neúnavne pracovalo. Výnimkou nebolo ani oddelenie gynekológie a pôrodníctva v žilinskej nemocnici, kde počas troch dní prišlo na svet až 13 bábätiek.

Jedinečný vianočný darček si z pôrodnice odnieslo šesť šťastných mamičiek. Ako prvá sa 24. decembra na svet vypýtala Anetka krátko po 8:00 hod. ráno. Predpoludním ju nasledovali Jurko a Sofia. Popoludní štedrého dňa sa narodili aj Jakubko a Patrik, pričom vianočnú nádielku krátko pred 21:00 hod. večer zakončil Danielko.

„Prvý sviatok vianočný otvoril v našej pôrodnici Tobiasko - na svet sa poponáhľal pol hodinu po pol noci. Krásny dátum 25. december bude v živote sprevádzať aj dve dievčatká, Olíviu a Tamarku,“ priblížila žilinská nemocnica na sociálnej sieti.


Na Štefana sa všetky detičky vypýtali na svet v ranných hodinách. Prvý bol Davidko, po ktorom nasledovali tri dievčatá, Ivanka, Sarah a Anna. Celkovo mali počas sviatkov miernu prevahu práve dievčatá, ktorých sa narodilo sedem, zatiaľ čo chlapcov prišlo na svet iba šesť.

„Blahoželáme všetkým statočným maminkám, pyšným oteckom a ich rodinkám, ktoré si mohli cez Vianoce rozbaliť tie najcennejšie darčeky. Vážime si, že ste si vybrali práve našu pôrodnicu a želáme vám všetko najkrajšie, pevné zdravie a nádherné spoločné chvíle,“ dodala nemocnica.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu