Na vianočných trhoch v Žiline dnes vystúpi domáca hviezda Sisa Sklovská


Foto: Na vianočných trhoch v Žiline dnes vystúpi domáca hviezda Sisa Sklovská Foto: Facebook/Sisa Sklovska

Žilinčania už týždeň netrpezlivo čakajú na koncert opernej a muzikálovej divy Sisy Sklovskej. Tá mala vystúpiť 21. decembra na mestských vianočných trhoch, pre zlé počasie bol však koncert presunutý. Uskutoční sa dnes o 19:00 hod. večer na Mariánskom námestí.

“Pôvodný koncert sa mal konať takto pred týždňom, ale, žiaľ, kvôli nepriaznivému počasiu bolo mesto Žilina nútené koncert zrušiť. Sme ale radi, že sme s mestom našli náhradný termín koncertu. Dnes o 19:00 hodine Sisa roztancuje Vianočné trhy v Žiline a svojím koncertom urobí pomyselnú bodku za kultúrnym programom na trhoch,“ uviedol PR manažér Dominik Papala.

Sisa Sklovská je rodáčka zo Žiliny, naposledy tu však spievala pred piatimi rokmi. Speváčka stelesňuje zábavu, tanec a temperament. Venuje sa síce opernej hudbe, ktorej takéto prívlastky zväčša neprislúchajú, Sisa však v každej piesni odovzdá divákom kúsok zo seba.

„Všetci vedia, že v hudbe nie som obyčajná a vždy musí byť niečo špeciálne, a tak je tomu aj v opere. Už pred rokmi som zmodernizovala prvé operné kompozície ako napríklad Habaneru z Carmen (Bizet) či nádhernú skladbu Cuore Fuoco (Ohnivé Srdce). Aj tieto piesne dnes odspievam na koncerte v Žiline,“ prezradila Sisa.


Na Mariánskom námestí večer zaznejú aj piesne z jej najznámejšieho albumu Noc sa končí až ráno. Okrem toho sa Žilinčania môžu tešiť na známe hity od Glorie Gaynor, Cher a iných svetových hviezd v podaní Sisy Sklovskej.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu