Sisa Sklovská a Maroš Bango dnes na trhoch v Žiline nevystúpia. Pre zlé počasie koncerty presunuli


Foto: Sisa Sklovská a Maroš Bango dnes na trhoch v Žiline nevystúpia. Pre zlé počasie koncerty presunuli Foto: www.marosbango.sk/wikipedia

Vianočné trhy v Žiline sú otvorené už takmer mesiac. Počas tohto obdobia mali návštevníci možnosť vychutnať si okrem horúceho punču aj program, ktorý pre nich pripravila žilinská samospráva. Aj ten sa však už blíži ku koncu.

V posledné predvianočné dni mali na Mariánskom námestí vystúpiť ešte dvaja interpreti. Mesto Žilina však koncerty pre zlé poveternostné podmienky ruší a presúva na nový termín. O zmene informuje v príspevku na sociálnej sieti.

Charizmatický nevidiaci umelec Maroš Bango, ktorý je nazývaný aj slovenský Bocelli, pred žilinské publikum napokon vystúpi vo štvrtok 28. decembra 2023 o 17:00 hod. Na žilinské trhy zavíta s pestrou paletou vianočných piesní.

Následne na scénu vianočných koncertov príde aj muzikálová diva Sisa Sklovská, ktorá zo Žiliny dokonca aj pochádza. Tá na hlavnom pódiu vystúpi v ten istý deň o 19:00 hod. Pred Vianocami ešte môžete stihnúť aj set DJov z Oddysea crew, ktorí sa predstavia v piatok 22. decembra o 20:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu