FOTO: Po zaparkovaní musela vystúpiť cez dvere spolujazdca. Ďalší liezol do auta cez kufor


FOTO: Po zaparkovaní musela vystúpiť cez dvere spolujazdca. Ďalší liezol do auta cez kufor
Galéria: 4 fotky
Foto: Čitateľ

Blížia sa Vianoce a centrá miest sa každodenne zapĺňajú ľuďmi, ktorí vyrazili na trhy či na nákup darčekov. Rušné ulice a obchodné domy však znamenajú aj preplnené parkoviská. Nájsť miesto na parkovanie napríklad uprostred Žiliny je v posledných dňoch omnoho náročnejšie, než po zvyšok roka.

Niektorí vodiči preto zastavia aj na miestach, kde obmedzia ostatných motoristov. Dnes nás kontaktoval čitateľ, ktorý zažil nepríjemnú situáciu v jednom zo Žilinských nákupných centier. Hoci on svoje vozidlo zaparkoval uprostred miesta tak, aby nikomu nebránil v nastupovaní ani vystupovaní, žena, ktorá zastala vedľa neho, na ostatných nemyslela.


„Keď som sa vrátil k autu, tak vedľa bolo zaparkované to biele, jednoducho na hulváta. Museli sme čakať, kým príde majiteľka a samozrejme vyjavene na mňa pozerala. Tak som sa jej pýtal, že ako vystúpila? Odpoveď - od spolujazdca. Kde táto spoločnosť speje? Majme v sebe aspoň štipku ohľaduplnosti, láskavosti a tolerancie,“ napísal rozhorčený vodič.


Bezohľadnosť motoristov sa však neviaže iba k predsviatočnému obdobiu. Obyvatelia rôznych častí Žilinského kraja sa na podobný prístup vodičov sťažujú pravidelne. Ďalší z našich čitateľov nám opísal ešte nepríjemnejší zážitok.

„Jeden môj známy musel nastupovať cez kufor. Zaparkoval blízko steny a od ľavých dverí mu zastavilo auto úplne na tesno, takže jediná šanca bol kufor, pretože majiteľ nechodil,“ priblížil situáciu náš čitateľ.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu