FOTO: Mikuláš nezabudol ani na deti v žilinskej nemocnici. Malí pacienti mu spievali aj recitovali


FOTO: Mikuláš nezabudol ani na deti v žilinskej nemocnici. Malí pacienti mu spievali aj recitovali
Galéria: 13 fotiek
Foto: Facebook/Fakultná nemocnica s poliklinikou Žilina

Počas uplynulých dní sa Mikuláš vydal na cestu cez všetky mestá a obce, aby priniesol radosť a dary menším aj väčším deťom. Nezabudol však navštíviť ani detských pacientov žilinskej nemocnice.

V stredu 6. decembra v popoludňajších hodinách dorazil Mikuláš Miško so svojím anjelikom Jankou a pomocníkom Jarkom na oddelenie pediatrie a pediatrickej ortopédie Fakultnej nemocnice s poliklinikou Žilina. So sebou priniesol aj veľký batoh plný sladkých dobrôt.



„Čas beží skutočne rýchlo a tento rok je to už dvadsiatyprvýkrát, čo sme v žilinskej nemocnici zorganizovali krásnu tradíciu a detským pacientom aspoň trošku spríjemnili dlhé chvíľky, potešili ich aj rozveselili. Napriek tomu, že detičky by radšej tento deň trávili doma v kruhu svojich najbližších, boli naozaj odvážne, a Mikulášovi sa za sladký balíček odvďačili milou básničkou i pesničkou,“ priblížila nemocnica.

Vedenie nemocnice na sociálnej sieti poďakovalo Mikulášovi aj jeho pomocníkom za to, že opäť aspoň na chvíľu rozžiarili očká malých pacientov. Okrem toho vyjadrilo vďaku aj pracovníkom spoločnosti KROS za finančnú podporu oddeleniu.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu