Luboš zo Skalitého bol nezvestný štyri dni. Polícia ho vypátrala v Žiline


Foto: Luboš zo Skalitého bol nezvestný štyri dni. Polícia ho vypátrala v Žiline Foto: KR PZ ZA

Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Čadci vyhlasuje pátranie po nezvestnom 49-ročnom mužovi menom Ľuboš Strýček, s bydliskom v obci Skalité v okrese Čadca.

Hľadaný muž je vysoký 170 cm, má hnedé krátke vlasy a hnedé oči. Naposledy mal na sebe oblečenú čiernu bundu do pása, fialovú košeľu s čiernym lemom, čierne nohavice, šedú šiltovku a čierne semišové topánky.

Muž je nezvestný  od piatka 24. novembra 2023, kedy odišiel z miesta trvalého bydliska na doposiaľ neznáme miesto, do dnešnej doby sa nevrátil, pričom o sebe nepodal žiadne informácie, miesto jeho pobytu je neznáme.  

„Od prijatia oznámenia vykonávame všetky potrebné úkony a opatrenia s cieľom vypátrania nezvestnej osoby. Do súčasnej doby sa však nezvestnú osobu nepodarilo vypátrať,“ uviedla žilinská krajská policajná hovorkyňa Gabriela Kremeňová.


Akékoľvek informácie k nezvestnému mužovi je potrebné oznámiť na bezplatnom telefónnom čísle 158, na ktoromkoľvek policajnom oddelení alebo súkromnou správou na oficiálnej facebookovej stránke Policajného zboru. 

Aktualizácia, 28. 11. 2023, 12:31

Polícia odvoláva pátranie po nezvestnom mužovi, nakoľko pominuli dôvody vyhlásenia pátrania. Nezvestný muž bol vypátraný hliadkou Obvodného oddelenia Policajného zboru Žilina - východ, je v poriadku.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu