Uvoľnite v šatníku miesto tým správnym kúskom. S koloristkou nájdete farby, v ktorých zažiarite


Foto: Uvoľnite v šatníku miesto tým správnym kúskom. S koloristkou nájdete farby, v ktorých zažiarite
Galéria: 31 fotiek
Foto: redakcia Žilinak.sk

Aj vy otvárate skriňu s pocitom, že si nemáte čo obliecť aj napriek tomu, že je plná módnych kúskov? Túžite po tom cítiť sa vo svojom outfite sebavedomo a záleží vám na prvom dojme? Ak ste na tieto otázky odpovedali áno, možno aj vy ukrývate svoju prirodzenú krásu pod nánosmi nesprávnych farieb. Čo keby sme vám prezradili, že stačí jedna hodina na to, aby ste už viac nemuseli do ulíc vyrážať nespokojná.

Po boku skúsenej koloristky Barbory počas farebnej analýzy zistíte, v ktorých farbách prirodzene žiarite. Kruhy pod očami, červené žilky na tvári, zaniknutá brada. To všetko môže byť minulosťou, keď vo svojom šatníku uvoľníte miesto tým správnym farbám. Nejde však len o oblečenie. Po rokoch možno zistíte, prečo nie ste spokojná s výsledkom po návšteve kaderníčky alebo prečo na vašej obľúbenej herečke vyzerá ten istý mejkap úplne inak ako na vás.

Čo by vás potešilo viac? „Tvoj sveter má naozaj krásnu farbu,“ alebo: „V tej modrej úplne žiariš.“? Práve pri nešťastne zvolených farbách môžeme mať pocit, že oblečenie nosí nás a nie naopak. Potom svoj vzhľad musíme neustále „dolaďovať“ a trávime pred zrkadlom omnoho viac času, aby sme do finálneho vzhľadu vniesli harmóniu. Niekedy však stačia drobné zmeny na to, aby si vás okolie všimlo skôr ako to, čo máte na sebe.

Galéria: 31 fotiek

Zlato či striebro? Cestu vám ukáže vaše obdobie

Hodila by sa vám vaša vysnívaná farba vlasov? Ktorý mejkap či rúž si máte zo širokej ponuky vybrať? Mali by ste siahnuť skôr po strieborných alebo zlatých doplnkoch? Všetky odpovede nájdete po tom, ako spoločne s koloristkou odhalíte, či v sebe ukrývate jemnosť jari, sviežosť leta, hrejivosť jesene alebo chlad zimy.

Pri analýze Barbora používa systém štyroch ročných období, ktoré sa ďalej delia na 12 rozličných podkategórií. Sezónna sústava sa vo svete koloristiky teší obľube od konca 70. rokov, no v posledných rokoch sa jej popularita ešte zvýšila. Barbora s ňou prvýkrát prišla do kontaktu pred desiatimi rokmi a odvtedy sa jej vzťah s farbami prehlbuje. Dnes sa na ňu vďaka vedomostiam zo štúdia, kurzov aj konzultácií so skúsenými mentorkami z Anglicka, Francúzska a Spojených štátov obracajú klienti zo Slovenska, ale aj zahraničia.

Na stretnutie možno vyrazíte s prirodzenými obavami. O svoje obľúbené farby, ktorých sa nechcete vzdať, sa však nemusíte strachovať. V palete pre každé obdobie sa ukrývajú desiatky vhodných možností, potrebné je nájsť len ten správny odtieň. Potom už nemusíte v obchodoch experimentovať len preto, aby ste po príchode domov zistili, že sa v novom oblečení necítite dobre, a tak dlhodobo zostane uložené v skrini.

Galéria: 31 fotiek

Jednorazová investícia na celý život

Vedeli ste, že väčšina ľudí aktívne nosí len 20 % vecí zo svojho šatníka? Dôvodom sú práve aj tie kúsky oblečenia, ktoré sa nám páčia vo výklade obchodu, no my sa v nich strácame, a preto po nich nikdy prirodzene nesiahneme. Takto potom zbytočne strácame stovky eur. Farebnú analýzu však stačí v živote absolvovať len raz, keďže váš podtón, a teda ani hlavné obdobie sa nikdy nezmení. Výnimku pritom nepredstavuje ani to, že sa cez leto opálite.

Koloristika v súčasnosti sídli v Martine. Máte to ďaleko? Barbora záujemcom ponúka okrem osobnej aj on-line analýzu či konzultácie pre menšie skupiny. Stačí, ak si na základe vlastných preferencií vyberiete z ponuky troch balíčkov – Harmónia, Štýl a Transformácia – a potom sa môžete spoločne vydať na cestu spoznávania vášho vizuálu. Každý z nás je totiž jedinečný a zaslúžime si osobitný a pozitívny prístup, a to bez ohľadu na vek, životný štýl alebo príležitosti. 

A čo páni? Možno vás to prekvapí, ale na Barboru sa obracia aj množstvo mužov. Tí neraz potrebujú pomôcť so šatníkom kvôli povolaniu alebo aj kvôli vlastnému záujmu o módu. Rovnako ako vo verzii pre dámy si z konzultácie odnesú predovšetkým súhrn dôležitých informácií, ale aj fyzickú a digitálnu paletu s desiatkami neutrálnych farieb, v ktorých urobia skvelý dojem.

Chcem vedieť o Koloristike viac.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Inzercia/PR článok