Chceli by ste kontrolovať parkovanie na území Žiliny? Mesto hľadá nové posily


Foto: Chceli by ste kontrolovať parkovanie na území Žiliny? Mesto hľadá nové posily Foto: freepik.com

Zvládate stres, ste trpezlivý pri komunikácii a nevadí vám práca v exteriéri aj v prípade nepriaznivých poveternostných podmienok? Ak ste odpovedali áno, možno mesto Žilina hľadá práve vás. Záujemcom o zamestnanie ponúka šesť voľných pracovných miest na pozícii kontrolór parkovania, ktoré budú obsadené po výberových pohovoroch.

Úspešných uchádzačov čaká kontrola v rámci parkovacej politiky na území Žiliny, skenovanie evidenčných čísel áut v regulovanej zóne, vyhodnocovanie a spracovávanie údajov, ale aj komunikácia s občanmi, operátorom parkovacieho systému či mestskou políciou a klientskym centrom parkovania.

Do terénu majú noví pracovníci nastúpiť už 2. januára 2024. Mesto sľubuje pracovníkom hrubú mzdu vo výške 1 100 eur s tým, že po ukončení skúšobnej doby môže dôjsť k navýšeniu platu až do výšky 15 % na základe osobného hodnotenia.

Bližšie informácie k pracovnej pozícii a základné požiadavky zamestnávateľa nájdete po kliknutí SEM. V prípade, že ich spĺňate a o prácu máte záujem, zašlite do 26. novembra žiadosť aj so životopisom na adresu Mestského úradu v Žiline alebo dokumenty pošlite na e-mailovú adresu zamestnanie@zilina.sk. 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu