Za Fačkovom skončilo auto na streche. Na miesto vyrazili aj záchranári, hasiči hlásia zranenie


Foto: Za Fačkovom skončilo auto na streche. Na miesto vyrazili aj záchranári, hasiči hlásia zranenie Foto: Facebook/Ema Harantova

Dnes, v stredu 15. novembra 2023, krátko po 12. hodine za obcou Fačkov ustala premávka. Do priekopy spadlo auto, ktoré sa zároveň prevrátilo na strechu. O udalosti na rozhraní Žilinského a Trenčianskeho kraja informuje Operačné stredisko Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Žiline.

Na štátnu cestu prvej triedy č. I/64 boli ihneď vyslaní 8 príslušníci HaZZ zo staníc Žilina a Rajec s troma kusmi hasičskej techniky. Na miesto však vyrazila aj polícia a záchranári. Podľa informácií od operačného strediska totiž malo dôjsť aj ku zraneniu.

„Za Fačkovom smer Prievidza opatrne – sanitka, hasiči a auto v priekope, dole hlavou,“ informuje okoloidúca motoristka v dopravnej skupine na sociálnej sieti ostatných vodičov. Vzhľadom na uvedené pripomíname všetkým motoristom, aby na cestách jazdili opatrne a aby sa v prípade prejazdu v blízkosti dopravnej nehody plne venovali riadeniu.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu