Žilinská nemocnica vynovila vstupnú bránu, z areálu zmiznú ošarpané stánky


Foto: Žilinská nemocnica vynovila vstupnú bránu, z areálu zmiznú ošarpané stánky Foto: Facebook/Fakultná nemocnica s poliklinikou Žilina

Fakultná nemocnica s poliklinikou Žilina sa včera na sociálnych sieťach pochválila vynovenou vstupnou bránou. Peších pacientov vítajú zrekonštruované steny bez starých mreží, nové stĺpiky aj nápis nad vstupom do areálu.

Zamestnanci nemocnice sa okrem rekonštrukcie spodnej časti potrápili aj s vyčistením kamenného obkladu nad bránou. Ďalším krokom bude inštalácia osvetlenia a následne odstránenie ošarpaných stánkov, ktoré dlhé roky kazia estetický dojem po vstupe do priestorov nemocnice.

„V novembri nás čakajú úžasné zmeny. Maximálne sa tešíme na  odpratanie starých stánkov a zároveň pre vás chystáme ešte jedno malé prekvapenie, ktoré dotvorí atmosféru nášho nového vstupu,“ uviedlo vedenie žilinskej nemocnice.

Ošarpané trhové stánky pred hlavnou budovou majú za sebou dlhú históriu zakončenú súdnym sporom. Pôvodný vlastník ich totiž odmietal z areálu odstrániť. Vypratanie nehnuteľnosti musel nakoniec prikázať súd.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu