Prepadnutú cestu na Bulvári už opravili. Na nerovnú vozovku naďalej upozorňuje značka


Foto: Prepadnutú cestu na Bulvári už opravili. Na nerovnú vozovku naďalej upozorňuje značka

Prepadnutú vozovku na Fándlyho ulici už opravili. Vodiči tak môžu opäť prechádzať žilinským Bulvárom bezpečne. Ako informoval mestský poslanec Karol Čepec na sociálnej sieti, opravu prepadnutej vozovky financovala spoločnosť MH Teplárenský holding.

Práve ona bola investorom výmeny horúcovodu, pre ktorú bola vozovka prekopaná. Časom sa však asfalt po oprave prepadol tak, že vznikla veľká a pre vodičov takmer neviditeľná jama. Nebezpečný úsek bol preto vyznačený zvislým dopravným značením a mesto urgovalo jeho opravu. 

Podľa reakcii motoristov je však potrebné byť v tomto úseku cesty aj naďalej obozretný a pri prechode znížiť rýchlosť. To prikazuje aj osadená značka s obmedzeným rýchlosti jazdy na maximálne 30 km/h. Pri opravenom úseku cesty sú zároveň z oboch strán umiestnené značky, ktoré upozorňujú na nerovnosti povrchu vozovky.

„Práve som sa mal možnosť previezť sa po opravenej ceste na bulvári a poviem vám, je to taký menší dvojitý retardér. Z jednej jamy sú teraz dva kopčeky a priehlbina,“ prišla nám reakcia na opravu cesty.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu